română ro
  • română ro
  • English en
  • Deutsch de
română ro
  • română ro
  • English en
  • Deutsch de
Cart 0

Showroom produse bio

degustari organic produse ecologice fine showroom Transylvania's Finest Food

 

Cu bucurie și entuziasm, Manufactura Transylvanias Finest Foods anunță deschiderea oficială a showroom-ului TFF, programată pentru miercuri, 7 februarie 2024 in Târnaveni! Suntem încântați să vă invităm să explorați și să vă bucurați de o gamă variată de produse premium, create cu dragoste pentru bunăstarea dumneavoastră.


Produse Bio
Manfaktura TFF, Târnaveni, strada 1 decembrie 1918.

La Manufactura Transylvanias Finest Foods, ne mândrim cu produsele noastre de cea mai înaltă calitate, obținute din ingrediente naturale și ecologice. Avem o selecție impresionantă de produse care includ Uleiul Bio Presat la Rece, Mierea Organică combinată cu minunile sănătății oferite de usturoiul negru, Faina spelta, paste, fructe uscate și pudra de fructe. Fiecare produs este ales cu grijă pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat.

Vă invităm să vizitați showroom-ul nostru și să descoperiți aceste delicii pentru corpul și sufletul dumneavoastră. Produsele Transylvanias Finest Foods sunt create cu pasiune și dedicație pentru a vă oferi o viață mai bună. Avem încredere că veți găsi ceva care vă va încânta și vă va aduce satisfacție.

Câteva imagini din zonele de producție:


Faina Bio
Paste Bio
Ulei presat la rece

 

Pentru a vă bucura de experiența completă, vă așteptăm cu brațele deschise în showroom-ul nostru, unde veți putea explora și testa toate produsele noastre. Veniți și faceți ceva bun pentru corpul dumneavoastră! Manufactura Transylvanias Finest Foods vă așteaptă cu drag și anticipare pentru a vă oferi gustul autentic al Transilvaniei.

Medicament natural

Câteva produse pe care le veți putea degusta la noi:

Usturoi Negru

Usturoiul negru bio oferă multiple beneficii:

Antioxidant puternic: Luptă împotriva radicalilor liberi și protejează celulele de stresul oxidativ. Antiinflamator natural: Reduce inflamațiile, prevenind bolile cardiovasculare, diabetul de tip 2 și problemele digestive. Proprietăți antimicrobiene: Combate infecțiile, sprijinind sistemul imunitar și promovând sănătatea generală. Nutrient bogat: Susține funcționarea optimă a organismului și întărește sistemul imunitar.

Usturoi Negru

Ulei cu aromă de trufe

Uleiul de măsline presat la rece cu aromă de trufe de vară adaugă o notă subtilă de lux și rafinament oricărei preparate culinare. Uleiul este presat la rece cu aromă de trufe de vară (Tuber aestivum). De asemenea găsiți o gama variata de produse din trufe: Trufe congelate, Trufe negre mărunțite, Veloute cu trufe si zbârciogi, Trufe Negre Julienne, Tartufata cu hribi și trufe, Carpaccio de trufe negre, Felii de trufe negre liofilizte. In timpul sezonului puteți comanda si trufe proaspete.


Zbârciogi uscați

Zbârciogii uscați au o aromă mult mai intensă de fum decât cei proaspeti și au avantajul că sunt disponibili pe tot parcursul anului.

Zbarciogi uscati

 

Ulei presat la rece

Ulei de Floarea Soarelui

Uleiul de floarea soarelui, bogat în vitamina E și acizi grași
sănătoși, contribuie la sănătatea pielii și inimii. Are proprietăți
antiinflamatorii și antioxidante, susținând sistemul imunitar.
Potrivit pentru gătit și salate, aduce beneficii pentru sănătatea
generală și funcționarea celulară.


Ulei de Dovleac

Uleiul de dovleac este o comoară nutritivă. Bogat în antioxidanți și acizi grași omega-3, susține sănătatea inimii și a prostatei. Vitaminele și mineralele din uleiul de dovleac întăresc sistemul imunitar, mențin pielea sănătoasă și promovează digestia eficientă.

 

Făină spelta

Grâul spelt (Triticum spelta) este un cereal antic cu o istorie care datează de mii de ani. Este un rudă îndepărtată a grâului modern și a fost cultivat încă din 5000 î.Hr. Grâul spelt este cunoscut pentru rezistența sa la condiții dificile, rezistența la dăunători și potrivirea sa pentru agricultura organică. De obicei, este cultivat fără modificări genetice, ceea ce îl face o opțiune populară pentru cei care caută produse non-OMG.
Valoare nutrițională: Grâul spelt este bogat din punct de vedere nutrițional și oferă mai multe beneficii pentru sănătate: este o excelentă sursă de carbohidrați complecși și fibră dietetică, care ajută la digestie și promovează senzația de sațietate. Grâul spelt conține minerale esențiale precum magneziu, fosfor și fier. Este o bună sursă de vitamine din complexul B, inclusiv niacină, tiamină și acid folic. Grâul spelt conține mai multă proteină decât varietățile moderne de grâu și furnizează toate cele nouă aminoacizi esențiali. Este, de asemenea, o sursă de antioxidanți și fitonutrienți.

Faina bio

Fructe uscate si pudra din fructe

Fructele sălbatice sunt deshidratate într-un proces lent, cu circulație continuă a aerului. Fructele au un gust deosebit și, cel mai important, conțin întreaga valoare nutritivă. Acestea pot fi păstrate într-un loc răcoros.

Pudrele de fructe au multiple beneficii pentru corpul uman:

  • Bogate în nutrienți: Pudrele sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, susținând sănătatea generală.
  • Durată de depozitare extinsă: Pudrele prelungesc viața de depozitare a fructelor uscate fără conservanți. Aromă și gust unic: Adaugă arome și gusturi speciale preparatelor și băuturilor. Energizante naturale: Oferă un impuls de energie datorită conținutului lor nutritiv. Sursă de fibră: Unele pudre conțin fibre utile pentru digestie.
  • Utilizări culinare: Adaugă arome și profunzime preparatelor, pot fi folosite în coacere, ornamente sau în sosuri și dressing-uri.

Fructe bio


Post mai vechi Post mai nou


Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate