română ro
  • română ro
  • English en
  • Deutsch de
română ro
  • română ro
  • English en
  • Deutsch de
Cart 0

Cum să pregătesti o salată cu super alimente

produse ecologice fine Transylvania's Finest Food

Salata Superfood de la Transylvania Finest Foods


Dacă ești în căutarea unei salate sănătoase și delicioase, ai ajuns în locul potrivit! Astăzi îți prezentăm o rețetă de Salată Superfood cu Usturoi Negru, Semințe de Quinoa și Ulei de Balsamic, folosind ingrediente de la Transylvania Finest Foods.

Această salată îmbină gustul bogat și sănătos al usturoiului negru, aromele semințelor de susan și savoarea inconfundabilă a uleiului de balsamic.

Ingrediente:

- 200 de grame de baby spanac
- 3-4 ridichi tăiate felii
- 1 avocado cuburi
- 4 căței de usturoi negru 
- 30 g de oțet balsamic 
- 150 g semințe de quinoa gătite
- 30 g ulei de măsline
- semințe de dovleac
- pătrunjel
- Sare și piper după gust

 

Pentru a începe, spală și pregătește toate legumele.

Începem cu baby spanac, pătrunjel și adăugam semințele de quinoa. Aceste semințe sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași sănătoși, ceea ce le face o adiție excelentă pentru o salată superfood. Amestecăm totul ușor pentru a combina culorile și aromele.

Acum, este momentul să adaugi sare, ridici și cuburile de avocado. Apoi adaugă felii subțiri de usturoi negru. Usturoiul negru adaugă gust, și este bogat în substanțe nutritive și antioxidanți. Amestecă totul bine și adaugă niște semințe de dovleac.



Pentru dressing, adaugă uleiul de balsamic din chardonnay și ulei de măsline de calitate într-un recipient mic. Poți adăuga sare și piper după gust, apoi amestecă bine până când se omogenizează. Versi apoi dressing-ul peste salată și amestecă ușor.

Poftă bună!

 

Usturoi Negru Bio puteți comanda aici


Post mai vechi Post mai nou